Edebiyat Fakültesi

Program İzleme ve Değerlendirme Süreçlerinin Nasıl Yürütüleceğine Dair Toplantı Düzenlendi

Atatürk Üniversitesinin Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi kapsamında çağdaş eğitimde mükemmeliyeti yakalama hedefi doğrultusunda Fakültemizde “program izleme ve değerlendirme süreçlerinin nasıl yürütüleceğine dair toplantı” düzenlendi. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Firdes TEMİZGÜNEY’in başkanlık ettiği toplantıya Edebiyat Fakültesi Eğitim Komisyonu, Müfredat Ölçme Değerlendirme Komisyonu, Mezun İzleme Komisyonu, Program Değerlendirme ve Müfredat Geliştirme Komisyonu üyeleri katıldı. Toplantıda güncellenen programların izleme ve değerlendirme süreçlerinin nasıl olacağına yönelik bilgiler verildi. Ayrıca Bölümlerin güncellenen öğretim planları (karteksler); programların izleme ve değerlendirme süreçlerine yönelik Bölümlerin uygulama esasları, /yönergeler/ilkeler/iş akışı vb. alanlarda hazırlanacak olan “birim dosyaları” değerlendirildi.